Peste un sfert de milion de rezidenți anual

Canada acceptă anual peste un sfert de milion de rezidenți. Aceasta înseamnă în primul rând că problema discriminării este inexistentă în această țară. Despre discriminare nu se poate vorbi și pentru că aici, întreaga istorie, cultură și civilizație s-a născut și s-a dezvoltat cu ajutorul imigranților veniți din toate colțurile lumii.

Pentru persoanele care au o calificare, care au cunoștințe medii de engleză sau franceză, calificarea pentru viza de rezidență permanentă nu poate să fie un obstacol insurmontabil.

Odată acceptat, te poți bucura de faptul că poți trăi într-o țară considerată una din țările cu cel mai înalt nivel de trai.

Dacă vă gândiți să veniți cu copiii în Canada și educația lor e importantă pentru dumneavoastră, trebuie să știți că sistemul de învățământ canadian este unul dintre cele mai performante din lume. Conform unui studiu făcut de OECD prin care se făcea comparație între 65 de țări, Canada a ieșit pe locul întâi între țările care au engleza limbă oficială.

Sistemul de sănătate canadian este deasemenea unul din cele mai performante și este în același timp gratuit. Fiecare rezident sau cetățean are asigurarea de sănătate oferită de guvern, asigurarea stomatologică și subvenția medicamentelor fiind deasemenea inclusă în unele provincii.

Faptul că în Canada cei mai mulți reușesc să își îndeplinească visele, nu înseamnă că această țară este ideală pentru oricine.