• ITest Online 

  Dacă vă gândiți să începeți o nouă viață în Canada, primul pas este determinarea eligibilității.

  Pentru determinarea eligibilității vă rugăm să completați și să trimiteți testul online.

  Formularul de evaluare se poate completa și pe hârtie și îl găsiți la sediul nostru din Cluj-Napoca, str. I.P.Voitești nr.2-4.

 • IIVerificarea eligibilității 

  Consultanții ProCanada vor verificarea eligibilitatea dumneavoastră funcție de datele furnizate de dumneavoastră prin testul online sau formularul de evaluare completat și le vor compara cu cerințele pentru emigrare. În urma acestei analize, fie că îndepliniți sau nu cerințele de emigrare în Canada, vă vom contacta pentru a stabili o întâlnire.

 • IIIConvocarea la o întâlnire 

  Convocarea la întâlnire se va face telefonic sau prin e-mail, urmând ca la această întâlnire să vă comunicăm dacă întruniți sau nu cerințele pentru a primi o viză de rezidență canadiană, ce înseamnă pe scurt emigrarea în Canada și ce înseamnă viața în Canada.

  Întâlnirea se va face la sediul nostru din Cluj-Napoca, str. I.P. Voitești nr.2-4 (contact)

  Determinarea eligibilității și consultanța oferită la această primă întâlnire sunt gratuite.

 • IVSemnarea contractului 

  Dacă sunteți eligibil și doriți să demarați procesul de obținere a vizei de rezidență canadiană, se semnează un contract și se achită un avans. După semnarea contractului, primiți o mapă cu toate informațiile necesare demarării și finalizării acestui proces (pentru detalii servicii oferite aici).

 • VÎntocmirea dosarului 

  După ce se aduc toate actele necesare și se achită tranșa a doua a plății, în maxim două săptămâni se trimite dosarul autorităților canadiene de imigrație.

  După ce dosarul ajunge în Canada, autoritățile responsabile înregistrează și verifică informațiile prezentate. Dacă consideră necesar, vor solicita canditatului lămuriri suplimentare, după care vor decide dacă canditatul trebuie sau nu să susțină un interviu înainte de acordarea vizei de rezidență canadiană.

 • VIPregătirea interviului 

  Programarea la interviu se primește de la autoritățile canadiene de imigrație.

  Pregătirea pentru acest interviu este un proces important și care presupune o pregătire atentă. Consultanții ProCanada împreună cu colaboratorii vă vor consilia vizavi de toate aspectele acestei importante etape din procesul de emigrare.

 • VIIÎntocmirea dosarului pentru viza 

  După susținerea interviului se demarează întocmirea dosarului pentru obținerea vizei de rezidență canadiană. Se solicită deasemenea cazierul canditatului și efectuarea unei vizite medicale. În cazul în care conform cazierului nu reprezentați un pericol pentru siguranța Canadei iar vizita medicală atestă că nu reprezentați un pericol pentru societatea canadiană vi se eliberează viza de emigrant pentru Canada.

 • VIIIPlecarea spre Canada 

  După primirea vizei puteți pleca imediat sau în termen de 12 luni de la data efectuării vizitei medicale. Înainte de a pleca și de a începe o nouă viață în Canada, trebuie sa vă asigurați de anumite aspecte care să vă ajute odata ajunși la destinație.

  Consultanții ProCanada vă vor informa cu privire la toate aceste aspecte (bilet de avion, cazare, locuri de muncă, echivalare studii)

 • IXSosirea în Canada 

  La sosirea pe aeroport trebuie să vă prezentați la biroul de emigrări. Aici veți fi înregistrat și din acel moment deveniti oficial rezident canadian.

  Consultanții ProCanada vă vor informa cu privire la toate celelalte demersuri pe care trebuie să le faceți pentru a beneficia pe deplin de toate drepturile și facilitățile oferite de noul dumneavoastră statut.