Site-uri utile in Canada

www.careerclick.com

Cel puţin 300 de oferte active pe acest site, destinat în egală măsură suportului şi consultanţei în domeniul orientării profesionale. Secţiune de construire online a Cv-ului, informaţii despre târguri de job-uri, profile de companii angajatoare, serviciu de email alert. Prin colaborarea cu cele mai puternice ziare locale, site-ul promovează online cele mai noi anunţuri din presa scrisă.

www.canjobs.com

Mii de locuri de muncă în toate regiunile şi subregiunile Canadei. Sunt acoperite toate domeniile de activitate, oferte variate: auto, call center, comunicaţii, inginerie, finanţe, hotel, turism, restaurant, IT, logistică, marketing, asistenţă medicală, vânzări...Site bogat şi complex.

www.job.com

Foarte puternic site de recrutare din Canada, punând la dispoziţia vizitatorilor săi mii de locuri de muncă din domenii precum: IT, healthcare, industrial (inginerie, producţie), construcţii, finanţe-bănci, resurse umane, vânzări, comerţ, HVAC. Site-ul oferă servicii auxiliare de consultanţă în realizarea Cv-ului, sfaturi şi îndrumări privind cariera, distribuţie directă către angajatori.

www.monster.ca

Cel mai mare site de recrutare din lume (peste 1.000.000 de oferte indexate în motoarele proprii). Locuri de muncă în: construcţii, hotel, restaurant, catering, sănătate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistică, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurări, agricultură, marketing, PR.

www.allstarjobs.ca

Site-ul numărul 1 în domeniul recrutării online pentru Canada. Site-ul oferă acces la câteva mii de oferte de muncă pentru toate domeniile de activitate. Secţiune de link-uri, serviciu de distribuţie directă a Cv-ului către 1700 de angajatori. Site-ul are afiliate 110 site-uri regionale, ofertele fiind reînnointe zilnic.

www.careerbuilder.com

Portal complex cu informaţii despre carieră şi piaţa muncii. Foarte util pentru cei care vor să înteleagă piaţa muncii din SUA (inclusiv informaţii despre nivelul de salarii pe profesii şi ocupaţii). În plus numeroase oferte de muncă din toate domeniile.

www.workopolis.com

Un site de career management, cu sfaturi şi îndrumări, informaţii utile celor interesaţi să emigreze îin Canada, cum să obţii informaţii despre nivelul salarial caracteristic unui domeniu de activitate, job-uri pentru studenţi, link-uri către site-uri de locuri de muncă. Pe lângă aceste informaţii site-ul oferă acces la câteva mii de locuri de muncă în Canada.

www.allcanadianjobs.com

Site-ul oferă contra cost un serviciu de distribuire a Cv-urilor, promiţând înscrierea în baza de date a peste 1000 de site-uri de recrutare din întreaga lume. În felul acesta economisiţi timp şi bani recuperând zeci de ore altfel obligatoriu de petrecut pe net. O a doua secţiune a site-ului conduce către un interesant site cu oferte de muncă pentru acasă (oferte valabile doar pentru rezidenţii SUA & CANADA)